Το πέος του έφτανε το ένα μέτρο και έκανε επέμβαση για να το μικρύνει

featured image

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Horace Owiti Opiyo, ο οποίος πια μπορεί να ζήσει μία φυσιολογική ζωή.

Μετά από 11 χρόνια ταλαιπωρίας, η ζωή του Horace Owiti Opiyo επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς μετά την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε…

Ο 20χρονος Κενυάτης, ο οποίος είχε αποκτήσει το προσωνύμιο του ανθρώπου με το μεγαλύτερο πέος, το 2006 παρατήρησε μία κύστη στα γεννητικά του όργανα και ένα χρόνο αργότερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ωστόσο το πρόβλημα δεν εξαλείφθηκε… Αντιθέτως πήρε διαστάσεις, καθώς οι όρχεις του έφτασαν να είναι 20 φορές μεγαλύτεροι από το φυσιολογικό, ζυγίζοντας 5 κιλά, ενώ το πέος του ούτε λίγο, ούτε πολύ ήταν 1 μέτρο.

Image result for Horace Owiti Opiyo

Μάλιστα, διαγνώσθηκε με οξεία ελεφαντίαση, η οποία ενδεχομένως να προήλθε από το τσίμπημα ενός κουνουπιού, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει το σχολείο, καθώς ούτε να περπατήσει, ούτε και να ντυθεί κανονικά μπορούσε.

Τα οικονομικά του δεν ήταν τέτοια που να μπορούν να «σηκώσουν» το βάρος της θεραπείας, όμως όταν η ιστορία του έγινε viral στα social media,  η γυναίκα του κυβερνήτη του νομού Kimusu, Olivia Ranguma, ζήτησε να πάει γιατρός για να εκτιμήσει την κατάστασή του και ανέλαβε το κόστος των επεμβάσεων που κρίθηκαν αναγκαίες να γίνουν.

Image result for Horace Owiti Opiyo

Συνολικά υποβλήθηκε σε δύο για να μειώσει το μέγεθος και να ανακατασκευάσει το πέος του, προκειμένου να είναι λειτουργικό, οι οποίες ήταν επιτυχημένες και πλέον η ζωή του άρχισε να κυλάει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.

«Όταν σηκώθηκα εντυπωσιάστηκα που το σώμα μου ήταν τόσο ελαφρύ. Είχε φύγει όλο το βάρος. Πλέον κολυμπώ. Δεν μπορούσα να πάω πουθενά κοντά στο νερό εξαιτίας του βάρους. Τώρα μπορώ να τρέξω και να παίξω ποδόσφαιρο. Τώρα είμαι ελεύθερος! Προσπαθώ όσο το δυνατόν περισσότερο να «χτίσω» τον εαυτό μου και να παντρευτώ. Το επόμενο βήμα όμως είναι να σπουδάσω. Ποιος ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον», δήλωσε σχετικά.

Image result for Horace Owiti Opiyo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.